Uvjeti korištenja

Tekst naveden u uvjetima korištenja opisuje uvjete korištenja i pravne napomene za internet stranicu www.tommariskreativa.hr.

Vlasnik navedene stranice je Tommaris kreativa d.o.o. za promidžbu i poslovne usluge.
Uvjeti korištenja i pravne napomene utvrđuju se radi zaštite korisnika stranice i ostalih korisnika od mogućih neugodnih, uznemirujućih, ometajućih i nezakonitih aktivnosti. Ako se ne slažete tj. niste suglasni sa "Uvjetima korištenja" molimo Vas da prestanete koristiti internet stranicu www.tommariskreativa.hr.

Tommaris kreativa d.o.o. polaže sva prava na vlastite sadržaje (informacije, grafičke prikaze, objavljene tekstove i podatke, slike, fotografije, ilustracije, video i audio zapis kao i vizualni identitet i formu svih elemenata same stranice) objavljene na navedenoj stranici.
Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice www.tommariskreativa.hr bez dozvole vlasnika prava. Svako kršenje navedenog podložno je tužbi.

Tommaris kreativa d.o.o. zadržava pravo da zbog održavanja i ažuriranja stranice www.tommariskreativa.hr privremeno ograniči pa čak i prekine pristup stranici. Također zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na navedenoj stranici.

Tommaris kreativa d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju "zaraze" Vaše informatičke opreme virusom ili drugim zarazama koje se prenose korištenjem interneta. Vaša je odgovornost poduzeti sve mjere kako do zaraze Vaše informatičke opreme ne bi došlo. Tommaris kreativa d.o.o. nije odgovoran za direktne ili indirektne štete nastale kao posljedice greške u radu internet stranice www.tommariskreativa.hr

Web stranica koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga. Obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

Tommaris kreativa d.o.o. zadržava pravo izmjene "Uvjeta korištenja" u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Objavljivanjem izmijenjenih uvjeta korištenja isti stupaju na snagu objavljivanjem na stranicama www.tommariskreativa.hr

Impressum

Tvrtka/Naziv:Tommaris kreativa društvo s ograničenom odgovornošću za promidžbu i poslovne usluge
Skraćena tvrtka/naziv:Tommaris kreativa d.o.o.
Sjedište:Republika Hrvatska, 10020 Zagreb, Jaruščica 9a
Registarski sud:Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080848766
Temeljni kapital društva:20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Član uprave-direktor:Tomislav Zaninović, Marina Zaninović Pranjić
Poslovna banka:Zagrebačka banka d.d.
IBAN:HR8323600001102349556
OIB:70364953389
Matični broj:4034422