Uredna i pošišana živica te uredno ukrasno grmlje utječe na dojam koji ostavljate na posjetitelje svog doma / zgrade / poslovnog prostora.
Ovisno o vrsti zelene ograde orezivanje živice se vrši 2 do 3 puta u sezoni (sezona traje od travnja zaključno s listopadom). Lovor višnja orezuje se minimalno 2 puta, pirakanta se orezuje 3 do 4 puta godišnje, thuje orezujemo 2 puta, ... Što češće orezujete živicu to ona gušće raste.
Kroz godine iskustva i više od stotinjak orezanih zelenih ograda u svakoj sezoni možemo se pohvaliti da nema toga što klijent želi, a da mi ne možemo ostvariti.
Cijena orezivanja živice ovisi o vrsti živice, visini/širini, zapuštenosti, hoće li orezivanje biti redovno ili po pozivu, treba li zbrinuti orezine ili ih bacamo negdje na terenu/odlažemo u kontejneru objekta,... Cijena se formira kao kombinacija svih navedenih faktora i bez izvida na terenu nije moguće dati ponudu za navedeno. Izdavanje ponude i pregled terena ne naplaćujemo, pa slobodno dogovorite dolazak naše ekipe kako biste dobili službenu ponudu za orezivanje Vaše živice tj ukrasnog grmlja.
Održavanje živice može se ugovoriti sezonski ili po potrebi. Usluge orezivanja živice nudimo stambenim zgradama (plaćanje preko računa pričuve stambene zgrade), firmama i privatnim osobama.
Orezivanje /šišanje živice obavlja se kvalitetnim motornim škarama prema Vašim potrebama i željama.
Košnja trave, plijevljenje korova, upotreba herbicida, dosijavanje travnjaka, gnojidba
Vertikalno zasjecanje travnjaka pomoću noževa na stroju - korjen dobiva više kisika
Sijanje trave i/ili postavljanje travnatog tepiha, dosijavanje, gnojidba
Oblikovanje živice i grmlja, smanjivanje visine /širine, održavanje
Primjena herbicida, insekticida, fungicida,... kako bi se sačuvale biljke /zelenilo
Rezanje grana koje smetaju i/ili cijelog drva ne višeg od 8m
Nabavka i sadnja drveća, grmlja, cvijeća, idejna rješenja uređenja
Idejna rješenja, smanjivanje obujma razraslih biljaka, kultiviranje "podivljalih" vrtova
Čišćenje terena od lišća, grana i ostalog zelenog otpada i priprema za zimski period